Juniorsommerlejren for i år bliver afholdt i Vojens i Sønderjylland, som vi har fået lov til at låne af DDS-gruppen i byen. Vi tager afsted søndag d. 26. juli og kommer hjem fredag d. 31. juli - de præcise tidspunkter kommer senere. Der kommer til at være masser af plads til udendørsaktiviteter ved hytten, så juniorspejderne kan slå sig løs med raftebygning, telte og bålmad, men vi regner også med at tage en tur eller to ud af huset.
Prisen bliver 750 kr. inklusiv alt. Vi har fået et lille tilskud fra gruppen, da vi ikke har kunne afholde møder i foråret pga. lockdown. Prisen er inklusiv mad, transport og aktiviteter - og mon ikke, der også er plads til en is eller to :)

Tilmeldingen lukker søndag d. 19. juli ved midnat. Vi beklager den sene udmelding og korte tilmeldingsperiode - men intet har været, som det plejer, heller ikke for os!
Vi sender også jer forældre en mail med nærmere informationer om tidspunkter på afgang og ankomst samt et forslag til en pakkeliste til juniorspejderne.
Har I andre spørgsmål er i velkomne til at kontakte os på 2125390 [at] medlem [dot] dds [dot] dk eller nande16 [at] student [dot] sdu [dot] dk

Mvh. Juniorledelsen fra Frie Fugle.
PS: Hvis nogle af jer er i tvivl, så har gruppen besluttet at betale pengene fra Irlandsturen tilbage til jer. Hvis i stadig ikke har anmodet om dét, så skriv til kasserer-frie-fugle [at] outlook [dot] dk