Tropsgrenes divisionsturnering 2012

 

Scouting Adventure Games 2012

Kong Knud Division

Det Danske Spejderkorps

The International Olympic Committee

 

 

Hej tropsspejdere i Kong Knud Division

Den Internationale Olympiske Komite (IOC) overvejer at indføre nye discipliner i holdsport ved de fremtidige Olympiske Lege. Komiteen har længe været klar over, at spejderbevægelsen er den mest innovative børne- og ungdomsorganisation, med meget stærke traditioner for holdaktiviteter og team-building.

IOC har derfor, indtil nu, undgået et formelt samarbejde med spejderne, bl.a. af frygt for medlemsflugt fra sportsorganisationerne til spejderbevægelsen.

Men nu har IOC bedt det danske IOC-medlem HKH Kronprins Frederik om at foretage en forsigtig forespørgsel hos Det Danske Spejderkorps om at medvirke i udviklingen af spejderdiscipliner til olympiske sportsgrene. DDS har sagt ja til dette og har bedt Kong Knud Division om at udvikle, afprøve og udvælge nogle velegnede discipliner.

Kong Knud Division vil gerne invitere alle divisionens tropsspejdere med i dette udviklingsarbejde. For at gøre projektet så realistisk som muligt, kommer det til at foregå som en patruljeturnering, hvor forskellige spejderaktiviteter afprøves. Projektgruppen forestiller sig, at de nye discipliner ligger indenfor koncepterne for moderne 10-kamp eller Iron Man, og derfor foregår afprøvningen som et løb på cykel med forskellige discipliner indenfor adventurespejd.

 

 

11.05.2012 (Hele dagen) - 13.05.2012 (Hele dagen)
BilagStørrelse
adventure_games_2012.pdf322.42 kB