(Gruppe)ledermøde - besøg af DDS Uddannelse

 

Så er sommeren over os, og med det kommer snart sommerferien - der for en del spejdere vil indeholde sommerlejr, nye kartofler og vandkamp i varierende mængder.

Inden sommeren for alvor starter, indbyder vi jer til en spændende aften, der vil sætte tanker i gang omkring det næste kursus I hver især skal deltage i indenfor DDS...

DDS Uddannelse kommer på besøg torsdag den 16. Juni, kl. 19 – ca. 21.30 i Frie Fugles hytte, Reden, på Lisesmindevej i Odense M.

I den forbindelse inviteres alle GLér til et kort og effektivt GL-møde fra 18-19, på samme adresse!

Husk, at divisionen betaler ét lederkursus pr. gruppe i det kommende år, så det er bare med at komme i sving – der er sket rigtigt meget på kursusfronten hos DDS på det seneste, og der er rigtigt meget spændende på tapetet.

Aftenen er for alle ledere i divisionen, så I må meget gerne hanke op i jeres kollegaer, og tage dem med. Der vil også deltage ledere fra Egeskov og Bro Division.

Se mere i det vedhæftede program, men se bort fra tidsplanen, idet der ikke indgår spisning.

Nyt program

18.00 GL-møde (Kun GLér & GAér)

19.00 DDS- Uddannelse (For ALLE ledere og seniorspejdere i divisionen). Hvad er uddannelse i DDS, og hvad er tilstanden hos os?

19.30 Uddannelsesspillet begynder med brug af alle sanser, diskussioner og konkret læring

21.15 Opsamling

21.30 Spillet slutter

SU. I må gerne lige sende en mail (rikke [at] apokalypse [dot] dk og stinnarasmussen [at] hotmail [dot] com)med en cirkaangivelse på hvor mange I kommer fra de enkelte grupper – det er blandt andet af hensyn til kaffe, kage og stole...

 

16.06.2011 - 18:00 - 22:00
Sted: 
Frie Fugles hytte Reden, Lisesmindevej 3C, 5230 Odense M
Arrangør: 
Divisionsledelsen
BilagStørrelse
dds_uddannelse_paa__turne.pdf210.16 kB